De Boeck schept duidelijkheid over zijn toekomst: "Ik word misselijk van mijn CV"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties
De Boeck schept duidelijkheid over zijn toekomst: "Ik word misselijk van mijn CV"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De toekomst van Glen De Boeck ligt meer dan waarschijnlijk bij Sporting Lokeren. Dat is wat we u eerder deze dag al brachten en wat hij nu zelf ook laat uitschijnen.

"Ik zou graag bij Lokeren blijven voortbouwen. In 1B als het moet, maar ik geloof nog altijd dat het in 1A zal zijn", aldus Glen De Boeck bij Sport/Voetbalmagazine. De kans dat het 1A zal zijn is alleszins sterk toegenomen na de berichten van dinsdag in verband met 'Propere Handen'.

Oostende

"Ik heb ook even met Oostende gesproken, maar kreeg niet het gevoel dat ik dat moest doen en dat was van hun kant ook zo. Een beetje stabiliteit in mijn carrière kan geen kwaad. Als ik naar mijn cv kijk, word ik er misselijk van. Omdat ik te veel clubs heb gehad op te korte tijd, terwijl ik niet zo in elkaar zit."

Kortrijk

Ondanks zijn ontslag kijkt De Boeck naar eigen zeggen zeer positief terug op zijn passage bij de Kerels. Het ene seizoen leverde hij oerdegelijk oplapwerk, het jaar daarna moest hij met een gehavende selectie aanvatten.

"Ik werkte er even goed en even graag als vorig seizoen en ik vind: je kunt niet een spelersgroep pas eind augustus samenstellen en dan je coach ontslaan omdat er wel goed gevoetbald wordt, maar je op dat moment maar 11e staat. Voor mij is dat een van de pijnlijkste ervaringen uit mijn carrière", besloot De Boeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties