Christian Brüls ziet dubbele reden om gemotiveerd voor de dag te komen in play-off 2

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Christian Brüls ziet dubbele reden om gemotiveerd voor de dag te komen in play-off 2
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo komt in vergelijking met andere teams nog bijzonder gemotiveerd voor de dag in play-off 2. Middenvelder Christian Brüls zal voor de confrontatie met Eupen geen motivatiespeech nodig hebben.

We vroegen aan Christian Brüls of de wedstrijd tegen zijn ex-club Eupen in het eigen Kuipje specialer zal zijn dan de ‘heenmatch’ in de Oostkantons. “Maakt niet uit, ik heb mijn doelpunt al gescoord”, lachte de 30-jarige middenvelder na de match tussen Westerlo en Oostende. 3 april maakte Brüls de 0-3 tegen zijn ex-club, wat toen ook meteen de eindstand was.

Bevrijd spelen

“Het zijn toch speciale matchen. In Eupen voelde het toch apart aan. Het was dichtbij en er kwamen veel vrienden kijken. Nu komt er opnieuw een delegatie afgezakt, maar niet zo’n grote als in de eerste confrontatie. Uit of thuis, ik probeer die wedstrijd zeker te winnen”, klonk het vastberaden bij Brüls.

Een andere reden voor de Kempense gedrevenheid in de play-offs is misschien wel het feit dat ze nu bevrijd kunnen voetballen. Die stress om in play-off 3 te belanden is er niet meer. “Het is nu ook gemakkelijker voetballen als je het vergelijkt met de wedstrijden in 1B. Voor ons is het nu genieten tijdens die wedstrijden tegen ploegen uit 1A”, besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties