Haalt Asare de Bekerfinale? De Gentse kapitein reageert
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 10 reacties

Nana Asare denkt dat de Bekerfinale halen geen probleem wordt

Haalt Asare de Bekerfinale? De Gentse kapitein reageert
Foto: © photonews

Heel Gent hield z'n adem in toen Nana Asare bleef liggen na een harde botsing met doelman Thomas Kaminski. De kapitein die sneuvelt luttele dagen voor de Bekerfinale, dat wil je immers niet meemaken.

Asare ging na de verzorging nog even het veld op, maar moest uiteindelijk toch gewisseld worden. "Het valt gelukkig mee", aldus de duidelijk opgeluchte linksachter van AA Gent. "Ik ging er niet af uit voorzorg, het deed echt wel pijn. Ik kreeg de knie van Thomas op de scheen en dat kwam aan."

Een contactblessure op het scheenbeen, het is beter dan een verdraaide enkel of knie. "Een scheenblessure kan ook gevaarlijk zijn, hoor. Ik zal woensdag wel halen, denk ik, ik ga er alles aan doen om de aftrap te halen." De Bekerfinale missen tegen zijn ex-club KV Mechelen, zou een persoonlijk drama zijn.

Gebrek aan matchritme bij Malinwa

Dat Mechelen heeft wel al lange tijd geen wedstrijd meer gespeeld. "Of dat een voordeel is? Dat kan. Anderzijds zullen wij een pak meer vermoeid zijn dan hen. We moeten die westrijd gewoon intelligent aanpakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties