"Om met de kinderen mee in de tuin te spelen": Hamdi Harbaoui neemt opnieuw bal mee na hattrick én laat zich uit over topschutterstrijd

"Om met de kinderen mee in de tuin te spelen": Hamdi Harbaoui neemt opnieuw bal mee na hattrick én laat zich uit over topschutterstrijd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ally Samatta wist de netten niet te doen trillen voor KRC Genk tegen KAA Gent, terwijl Hamdi Harbaoui uitpakte met een hattrick tegen Cercle Brugge. En zo deed de Tunesiër opnieuw haasje-over bij de Tanzaniaan.

Hamdi Harbaoui kreeg de bal in ontvangst na zijn zoveelste hattrick uit zijn carrière. In het seizoen 2010-2011 maakte hij tegen KV Oostende zijn eerste bij OH Leuven. 

Daarna volgden er nog heel wat: eentje voor Qatar Sports Club, eentje voor Sporting Lokeren en nu ondertussen al vier in twee seizoenen bij Zulte Waregem. Zeven wedstrijdballen thuis dus? "Ja, ik neem ze altijd mee naar huis", aldus Harbaoui. "De kinderen kunnen er dan thuis mee spelen."

Strijd is verre van gestreden

Met zijn hattrick springt Harbaoui bovendien voorlopig voorbij Samatta naar de Gouden Stier, met nog vier wedstrijden te gaan. "Maar ik reken me zeker nog niet rijk, want Samatta is een topspits die heel goed bezig is en Genk is ook heel goed bezig."

"Hij is een echte spits met een neus voor doelpunten, het is zeker nog niet beslist en dat helpt ons beiden op zich wel om er vol voor te gaan", aldus nog Harbaoui. "Hoeveel ik er nog zal moeten maken? Zoveel mogelijk, de strijd is verre van gestreden."

Wie pakt de topschutterstitel?

79%
18%
4%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties