Evenepoel: "Zou logisch zijn als Anderlecht een pandoering krijgt tegen Club Brugge"

Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties
Evenepoel: "Zou logisch zijn als Anderlecht een pandoering krijgt tegen Club Brugge"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Remco Evenepoel is op dit moment misschien wel het grootste talent uit het wielerpeleton. De Dilbekenaar speelde echter ook acht seizoenen voor Anderlecht.

In een gesprek met Het Nieuwsblad had hij het over Club BruggeAnderlecht van zondag. “Ik ga niet kijken, want op dat moment wordt Luik-Bastenaken-Luik gereden. Tussendoor zal ik wel regelmatig de tussenstand checken. Ik blijf een fan van Anderlecht.”

“Het doet dan ook pijn om te zien hoe moeilijk Anderlecht het heeft. In Brugge zou het zelfs logisch zijn als ze een pandoering krijgen, want mentaal zitten ze diep. Maar toch hoop ik op een verrassing. Wie kampioen wordt? Dan toch liever Genk dan Club Brugge. Brugge blijft dé rivaal.”

Evenepoel gaf dit seizoen de aftrap van Anderlecht – Lokeren. Hij speelde nog met een aantal jongens uit de A-ploeg samen. Sebastiaan Bornauw en Alexis Saelemaekers bijvoorbeeld.

Mist Evenepoel het voetbal niet te hard? “Ik heb nog wel ergens voetbalschoenen, maar ik raak geen bal meer aan. De keuze voor de fiets was de juiste.”

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties