"De beste ploeg heeft vandaag gewonnen", en zo staat Antwerp tweede - "Maar zondag wint Brugge van Anderlecht"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 149 reacties

Volgens Lior Refaelov heeft de beste ploeg gewonnen tijdens Antwerp - Standard

"De beste ploeg heeft vandaag gewonnen", en zo staat Antwerp tweede - "Maar zondag wint Brugge van Anderlecht"

Het was een partij die beide kanten kon opgaan. De penalty van Standard die er niet in ging, missers van Djenepo en Bolingi en de 2-1 die viel toen Standard het commando had overgenomen van de thuisploeg. Antwerp kwam als winnaar uit het duel en daar was de jarige Lior Refaelov bijzonder blij mee.

"Dit was echt een mooi verjaardagsgeschenk, zeker omdat het verdiend was. We hadden hen goed onder druk gezet en ze konden niet hun normale spel spelen. Het was geen geweldige wedstrijd, maar het beste team heeft vandaag gewonnen", zo vatte Lior Refaelov de partij samen.

Brugge wint zondag van Anderlecht en dan is de kloof weer drie punten

"We waren over het geheel beter. Ze hadden weinig kansen en de goal was onze eigen fout. We moesten die bal gewoon wegtrappen in de eerste zone. We hadden wel geluk dat ze de penalty misten. Was het er trouwens een? Ik heb de beelden niet gezien", vroeg hij zich nog af.

Antwerp wipt over Standard en komt op gelijke hoogte met Club Brugge. Voor even maar denkt Refaelov. "Zondag wint Club van Anderlecht en dan is de kloof opnieuw drie punten. Boven Standard eindigen zou ook al bijzonder knap zijn. Dan hebben we ook nog een weekje langer vakantie", voegde hij er met een knipoog aan toe. Die derde plaats is toch ons hoofddoel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties