Vossen begrijpt weinig van zijn situatie: "Ik heb liever dat ze me zeggen: 'we hebben je niet meer nodig'"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 74 reacties

Jelle Vossen weet niet waarom hij geen minuten meer krijgt van Ivan Leko

Vossen begrijpt weinig van zijn situatie: "Ik heb liever dat ze me zeggen: 'we hebben je niet meer nodig'"
Foto: © photonews

Jelle Vossen heeft exact twaalf minuten gespeeld in de voorbije zes matchen van de play-offs. De 30-jarige aanvaller lijkt nog een plaatsje gezakt in de spitsenhiërarchie, want Openda staat nu blijkbaar ook voor hem. Hijzelf begrijpt er weinig van. 

Vossen heeft het mentaal moeilijk met zijn situatie. "Aan een blessure kan je niets doen. Het is vooral de periode die erop volgde die me dwarszit. Elke week hoop je op meer minuten dan voorheen, maar toch blijf je weer 90 minuten op de bank. Mentaal vreet dat enorm. Als ik wist dat ik slecht trainde, wist ik waar het aan lag. Maar nu heb ik er het gissen naar", klinkt het in HLN.

Nochtans had Ivan Leko hem gezegd dat hij hem nodig had in de play-offs. "Ik heb liever dat ze me zeggen: We hebben je niet meer nodig dit jaar. Dan weet je waar je aan toe bent. Ik moest klaar zijn voor de play-offs. Als je dan maar twaalf minuten krijgt op zes wedstrijden, had ik liever dat ze me niks hadden gezegd."

Geen uitleg

Leko gaf hem geen uitleg. "Ik ben dertig jaar. Als hij zegt: Ik zie het niet in jou, dan respecteer ik dat. Een trainer mag zijn visie hebben. Maar alles wat ik hoor over mijn persoon is positief. Dan denk ik wel: als alles positief is, waar ligt het dan aan dat ik niet meer minuten krijg? Ik krijg vaak de vraag: Is er iets tussen jou en de trainer dat wij niet weten? Ik moet het antwoord altijd schuldig blijven."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties