Reactie Preud'homme ontgoocheld in zijn spelers: "We moeten zwijgen" en "Ik kan het niet verklaren of begrijpen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 40 reacties
Preud'homme ontgoocheld in zijn spelers: "We moeten zwijgen" en "Ik kan het niet verklaren of begrijpen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je kan de derde plaats pakken, de tegenstander valt na tien minuten al met een man minder en die tegenstander heeft de voorbije weken klap na klap gekregen... Alle omstandigheden zaten goed voor Standard om Anderlecht bij de keel te grijpen. Michel Preud'homme begreep het niet.

Na de rode kaart ging Anderlecht zelfs beter voetballen. "Het is een paradox, maar onze goeie intenties zijn verdwenen met de rode kaart. We hebben gedaan wat we moesten doen in het begin. We drukten hoog, zodat Anderlecht balverlies leed. Iets waar ook de rode kaart uit voortvloeide...", aldus de Luikse coach.

"Normaal gezien gaat Anderlecht dan in de organisatie spelen en zouden wij dan het balbezit moeten hebben. Maar het omgekeerde gebeurde. Anderlecht was sterker in de duels en in de één tegen één-situaties", zuchtte MPH.

Mentaliteit

De grinta die Preud'homme wil zien, was er totaal niet. "Je moet hier altijd minimum met één punt vertrekken als je de juiste mentaliteit toont. Heel het seizoen hebben we gevochten, maar nu konden we dat blijkbaar niet opbrengen. Dat is moeilijk te verklaren of te begrijpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties