Club ontsnapte aan drama: "Die 0-1 viel en ik dacht dat Genk hier kampioen zou spelen"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 27 reacties

Vormer zag de bui al hangen na de 0-1

Club ontsnapte aan drama: "Die 0-1 viel en ik dacht dat Genk hier kampioen zou spelen"
Foto: © photonews

Club Brugge heeft het titelfeest van KRC Genk nog wat uitgesteld. Meer nog, na een 3-2 zege kan het nog voor de Bruggelingen, al zag het er na enkele minuten niet goed uit.

Dewaest zorgde immers al vroeg voor de 0-1 door een vrije trap los in de hoek te rammen. "Die 0-1 viel en ik dacht dat Genk hier de titel zou kunnen pakken. Wij moesten hier winnen, kwamen op achterstand, maar legden volgens mij wel het betere voetbal op de mat", aldus Vormer achteraf.

"We hadden toch grip op de match. De kunst is uiteraard rustig blijven na zo'n vroege achterstand. We hebben het rechtgezet en dat is het belangrijkste." De tweede helft was een pak beter. "Tijdens de rust hebben we in de kleedkamer wat druk op elkaar gelegd. Dat was te zien aan hoe we in de tweede helft speelden."

Fantastische sfeer, het leek wel alsof wij hier vandaag de titel konden pakken

De Nederlander had ook nog lof voor de supporters. "De ontvangst van de spelersbus was fantastisch, het leek wel alsof wij hier de titel konden pakken in plaats van Genk. Er was een geweldige sfeer, ik heb er van genoten." Voor Club kan het nog. "We hopen te verrassen in Standard, daar heeft Club het altijd moeilijk. Genk heeft nog altijd alles in eigen handen, dat is minder."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties