Twee transfers in de Bundesliga

Redactie
Twee transfers in de Bundesliga
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mitrovic - Boyata - Sané - Stafylidis - Karazor - Roord

Twee transfers in de Bundesliga

Stuttgart verwelkomt Atakan Karazor van Holstein Kiel. Hij tekende een vierjarig contract. Ook Hoffenheim pakte uit met transfernieuws. Zij nemen Konstantinos Stafylidis gratis over van Augsburg.

Transfernieuws en Transfergeruchten 15/05

Oranje Leeuwin ruilt Bayern in voor Arsenal

Het Nederlandse toptalent Jill Roord heeft haar transfer te strikken. Ze verlaat Duitsland en gaat elders aan de slag. (Lees meer)


Bayer Leverkusen wil Aleksandar Mitrovic naar Duitsland halen

Bayer Leverkusen draait een sterk seizoen in de Bundesliga. De 'Werkself' staat op één speeldag van het einde op de vijfde plaats. (Lees meer)


Bayern München wil Leroy Sané deze zomer naar Duitsland halen

Met Arjen Robben, Franck Ribéry en Rafinha verliest Bayern München deze zomer drie ervaren pionnen. Het is dan ook al druk in de weer om hen te vervangen. (Lees meer)


Britse krant weet het zeker: Boyata verlaat Celtic voor Hertha Berlijn

Dedryck Boyata is bezig aan zijn laatste weken als speler van Celtic. Nu ja, speler. Hij moest het laatste deel van de competitie geblesseerd aan zich voorbij laten gaan. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 14/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 16/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties