🎥 Prachtig: latje trappen tijdens KV Oostende - STVV levert succes op: "Misschien invallen tijdens tweede helft?"
Redactie
| 0 reacties
🎥 Prachtig: latje trappen tijdens KV Oostende - STVV levert succes op: "Misschien invallen tijdens tweede helft?"
Foto: © photonews

Het hoogtepunt van KV Oostende - STVV? Dat was misschien wel te vinden tijdens de rust, toen er aan latje trappen werd gedaan.

Drie supporters werden lukraak gekozen uit het publiek. Ze mochten elk drie maal proberen en indien ze de lat raakten wonnen ze €500 cash. Indien meerdere personen de lat raakten, werd het bedrag verdeeld.

Opvallend genoeg was het bij de eerste twee pogingen meteen raak voor de supporters, waardoor het meteen prijs was. "Misschien moeten ze maar invallen tijdens de tweede helft", werd er al snel gegrapt door stadionspeaker Wim De Meyer.

Voor hem meteen een afscheid aan de Kustboys, want na vijf jaar in trouwe dienst van KVO houdt hij ermee op. "Ik heb er ontzettend graag gewerkt", gaf hij nog mee.

"De Kustboys zijn uniek in het Belgisch voetbal en dat zal volgens mij ook wel zo blijven. Ik vertrek met heel veel mooie herinneringen."

Ter informatie nog even de spelregels van de prijskamp:

Deelnemen aan de wedstrijd kon enkel via de Facebookpost op de pagina van betFIRST die betrekking heeft op de wedstrijd. Één deelname per persoon.

Drie winnaars worden woensdag 15/05/19 om 20u15 willekeurig geloot en op de hoogte gebracht via Facebook & Messenger. 
Deelname aan deze wedstrijd is verboden voor personen onder de 18 jaar.
De drie winnaars krijgen tijdens de rust van KVO-STVV drie kansen om de lat te raken. Er wordt getrapt vanaf de kleine cirkel van de grote rechthoek.
Indien iemand op de lat trapt krijgt hij €500 cash speelkrediet op zijn eigen betFIRST-account. Indien meerdere deelnemers de lat treffen, wordt dit bedrag eerlijk verdeeld over alle winnaars.
Elk van de drie deelnemers ontvangt een fles champagne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties