De strijd om plaats vijf: "Thorup kan zich nog redden" en "Bij Anderlecht zal 't weer van hem afhangen"
Redactie
| 0 reacties

Eddy Snelders denkt dat AA Gent plaats vijf wel zal pakken

De strijd om plaats vijf: "Thorup kan zich nog redden" en "Bij Anderlecht zal 't weer van hem afhangen"
Foto: © photonews

Op de laatste speeldag gaat het ook nog om plaats vijf, die mogelijk recht geeft op Europees voetbal. Voor Eddy Snelders is het duidelijk dat er vooral voor Jess Thorup veel van die match afhangt.

Met de hakken over de sloot in play-off 1, de bekerfinale verloren en in de play-offs geen schitterend parcours... "Ivan De Witte en Michel Louwagie staan niet bekend als de meest geduldige mensen van het land", zegt Snelders. "Thorup kan met die ene match zijn seizoen - en zijn vel - misschien nog redden."

"Als hij langer wil blijven, zal Gent wel moeten een punt pakken. Hij is al een paar keer ontsnapt in de 92ste minuut tegen Standard en tegen Antwerp. Het is het laatste sprankeltje hoop dat hij heeft."

Bij Anderlecht zal 't weer afhangen van die 17-jarige

Voor Anderlecht wordt het dus een gecompliceerde zaak. "Ze hebben het in eigen hand, maar moeten wel winnen. En Anderlecht op verplaatsing... dat was nog 'gene vette'. We zagen de voorbije weken wel sporen van verbetering, maar in de Ghelamco Arena wordt het moeilijk."

Ook al omdat er weinigen echt de kar trekken. "'t Zal weer afhangen van die 17-jarige. Tegen Genk was het ook Verschaeren die de acties maakte. Trebel en Kums worden door hem bij de hand genomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties