Trekt Gentse publiekslieveling deur achter zich dicht? "Er zou meer vertrouwen mogen zijn"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 22 reacties

Brecht Dejaegere lijkt op weg naar de uitgang bij AA Gent

Trekt Gentse publiekslieveling deur achter zich dicht? "Er zou meer vertrouwen mogen zijn"
Foto: © photonews

Zondagavond snoepte Brecht Dejaegere met AA Gent een waterkans op Europees voetbal af van Anderlecht. Maar of hij volgend seizoen in Europa in actie zal komen voor zijn huidig team, is nog maar de vraag.

Dejaegere was onder Jess Thorup immers lang geen onbetwiste basisspeler. Hij moest zich vaak tevreden stellen met invalbeurten. "Ik heb bijgetekend voor vier jaar, maar dit is het eerste seizoen waarbij ik iets te vaak op de bank zat. Daar leer je wel mee omgaan, maar toch wil je altijd op dat veld staan."

"Ik heb zeker de kwaliteiten om dat te doen, dat heb ik ook getoond in de laatste wedstrijden. Ik ben hier al zes jaar, intussen zou iedereen hier moeten weten wat ik kan en moet er niet meer getwijfeld worden. Ik heb elk jaar toch bewezen wat ik kan en er mocht wat meer vertrouwen tegenover staan."

Wou zeker dat goaltje maken

Als het zijn laatste match in het shirt van Gent was, miste hij wel dé kans om te scoren bij zijn afscheid. "Ik wou zeker nog dat goaltje maken", aldus Dejaegere, die er met een indrukwekkende rush dichtbij kwam. "De bal kwam aan het einde net niet goed."

Meer nieuws

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws