Nieuwe voorzitter van de Pro League is verkozen (met unanimiteit van de stemmen): "Uit liefde voor het Belgisch voetbal"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Diegem
| 43 reacties

Peter Croonen is de nieuwe voorzitter van de Pro League (met unanimiteit van de stemmen): "Uit liefde voor het Belgisch voetbal"

Nieuwe voorzitter van de Pro League is verkozen (met unanimiteit van de stemmen): "Uit liefde voor het Belgisch voetbal"
Foto: © photonews

De Pro League was na het opstappen van Marc Coucke op zoek naar een nieuwe voorzitter. Vandaag werd die verkozen in Diegem.

Peter Croonen werd met unanimiteit van de stemmen verkozen tot nieuwe voorzitter van de Pro League, in navolging van Marc Coucke.

Croonen

Dat werd woensdagmiddag beslist op een buitengewone vergadering van de Pro League in Diegem. Daarmee is de sterke man van Racing Genk meteen ook de nieuwe sterke man van de Pro League.

Onze man is ter plaatse en komt straks met een reactie van Croonen en alle andere betrokkenen. Op de speciale vergadering in Diegem stonden ook nog heel wat andere zaken op het programma.

Niet echt een ambitie, dit doe je meer met je verstand

"Het was niet echt een ambitie om voorzitter te worden van de Pro League", aldus Peter Croonen in een eerste reactie.

"Clubvoorzitter word je met uw hart, dit is toch meer iets met verstand en uit liefde voor Belgisch voetbal. De omstandigheden waren nu eenmaal dat er een voorzitter moest komen, want we staan voor belangrijke dossiers. Dat ik unaniem verkozen ben? Die steun vind ik wel belangrijk."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties