Stilte voor de storm in 'Operatie Propere Handen'? Zaterdag komt Wagner de show stelen ... als het zover komt

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 27 reacties
Stilte voor de storm in 'Operatie Propere Handen'? Zaterdag komt Wagner de show stelen ... als het zover komt
Foto: © photonews

In de zaak rond 'Operatie Propere Handen' is het op woensdag een rustige dag, want zonder zittingen bij de Geschillencommissie Hoger Beroep. Stilte voor de storm? Het zou zomaar kunnen, want de komende dagen worden cruciaal.

Zaterdag komt Bondsprocureur Kris Wagner zijn mondelinge replieken geven op wat er de voorbije dagen allemaal is gezegd door de verdediging en de advocaten van de makelaars, Waasland-Beveren en KV Mechelen.

Spannende dagen

Tot donderdagavond 23.59 uur heeft hij tijd om zijn schriftelijke pleidooien in te dienen, zaterdag kan hij dan van wal steken. Naar eigen zeggen zou hij aan een voormiddag genoeg hebben om alles uit de doeken te doen. Begin volgende week zouden dan de afsluitende pleidooien worden gehouden en een beslissing vallen. 

Als er zaterdag natuurlijk een zitting komt, want Mechelen spande een kortgeding in omdat de rechten van de verdediging zouden zijn geschonden door de al te strakke deadline. Donderdag valt er een uitspraak in die zaak en kan de hele boel dus on hold worden gezet.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties