AEK wil Vranjes (maar wel heel goedkoop), club bereidt zich wel voor: "Ik zal psychologen inschakelen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 18 reacties

AEK Athene wil psychologische hulp zoeken voor Ognjen Vranjes

AEK wil Vranjes (maar wel heel goedkoop), club bereidt zich wel voor: "Ik zal psychologen inschakelen"

Ognjen Vranjes staat in de belangstelling van AEK Athene, zijn oude club. De sterke man van de Griekse ploeg, Dimitris Melissanidis, bevestigde aan de Griekse pers dat er een bod gedaan is. Maar in ieder geval is Anderlecht daar niet al te blij mee.

AEK heeft Anderlecht inderdaad een aanbieding gedaan, maar om over naar huis te schrijven is die niet. De club zou de Bosnische verdediger willen huren, maar voor niet al te veel geld. En zijn loon zouden ze ook zeker niet volledig willen betalen. Maar ze weten dat ze sterk staan omdat Anderlecht van Vranjes af wil en er weinig ploegen geïnteresseerd zullen zijn door zijn loon en zijn verleden.

Melissanidis wil de supporters wel een plezier doen door Vranjes terug te halen. Die is enorm populair bij de harde kern. Hij dweept er zelfs mee en gaat soms zelf over de schreef. "Maar ik wil zelfs psychologen inschakelen", aldus Melissanidis. Een uitspraak die al tot bij Vranjes zelf terecht kwam, die op Instagram prompt een foto in zijn verhaal zette met een verwijzing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties