Mazzu naar Genk? Blijft Bölöni bij Antwerp? Beide coaches reageren
Redactie vanuit het Bosuilstadion
| 27 reacties

Felice Mazzu (Charleroi) en Laszlo Bölöni (Antwerp) reageren op de speculaties over hun toekomst

Mazzu naar Genk? Blijft Bölöni bij Antwerp? Beide coaches reageren
Foto: © photonews

Antwerp tegen Charleroi, ofwel Bölöni tegen Mazzu, twee coaches waarover dezer dagen druk gespeculeerd wordt. Hun toekomst bij de club wordt in vraag gesteld, maar hoe reageren ze daar nu zelf op?

Laszlo Bölöni loodste de Great Old naar de vierde plek en Europees voetbal, maar toch gaat het gerucht de ronde dat hij vertrekt. Ivan Leko, die sinds kort zonder job zit en niet ver van het stadion woont, wordt dan weer genoemd als zijn opvolger.

“Er is een ding waarop we ons kunnen baseren, en dat ik mijn contract”, luidde de weinigzeggende reactie van Bölöni op de vraag of hij volgend seizoen nog aan het roer zou staan bij de club. Zijn contract loopt nog tot 2020.

Ik heb het geluk dat ik een van de 16 trainers in eerste klasse mag zijn. Of dat nu bij Charleroi is of elders.

Zijn collega wordt dan weer in verband gebracht met KRC Genk. “Kijk naar mijn contract”, imiteerde Mazzu de Roemeen met een glimlach. “Ik heb absoluut nog niets beslist. Wat er in mijn hoofd speelt? Even uitrusten! Ik praat morgen met Medi (Bayat, nvdr.), dus we willen wel zien.”

Ook al wordt hij bij de landskampioen genoemd, een langer verblijf bij de Carolo’s behoort ook tot de mogelijkheden. “Uiteraard. T1 zijn is een uitzonderlijk beroep. Er zijn slechts zestien trainers in eerste klasse en ik heb het geluk dat ik er een van ben. En of dat nu bij Charleroi is of elders, ik zal steeds gemotiveerd zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties