De Sutter wacht op nieuw contract ondanks akkoord met ...Hugo Broos: "Ik onderzoek andere mogelijkheden"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 4 reacties

Tom De Sutter heeft nog steeds geen contract getekend bij KV Oostende

De Sutter wacht op nieuw contract ondanks akkoord met ...Hugo Broos: "Ik onderzoek andere mogelijkheden"
Foto: © photonews

Aanvaller Tom De Sutter is nog niet van plan om te stoppen met voetballen, maar tot op heden heeft hij nog geen werkgever gevonden voor volgend seizoen. Het leek nochtans gewoon een verlengd verblijf bij KV Oostende te zullen worden...

Tijdens het afgelopen seizoen werd het contract van Tom De Sutter bij Lokeren ontbonden en versierde hij tijdens de winterstage van KV Oostende een contract bij de kustploeg. Hij werkte een degelijke tweede seizoenshelft af bij zijn nieuwe club en er was inmiddels een mondeling akkoord voor een nieuw contract naar het volgende seizoen toe.

Eén probleem: dat akkoord was tussen hem en Hugo Broos, die ondertussen al enkele weken weg is bij KVO. Nu waait er alweer een frisse wind bij de club en de sportieve leiding zou volgens Het Laatste Nieuws op zoek zijn naar een nieuwe spits.

De Sutter zou wel mogen blijven, maar alleen "als er budget over is". De ex-spits van onder meer Anderlecht, Club Brugge en Cercle Brugge blijft echter niet bij de pakken zitten. "Ik ben nu 33 jaar, geniet nog altijd van het spelletje en voel dat ik nog minstens een jaar profvoetbal in me heb. Ik ga niet zitten wachten en onderzoek intussen andere mogelijkheden."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties