Schotse traditieclub meldt zich voor Opare

Dennis Rosiers
| 7 reacties
Schotse traditieclub meldt zich voor Opare
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens diverse Britse media bereidt Glasgow Rangers een bod voor op de Antwerp-rechtsachter Daniël Opare. Hiermee anticiperen de Schotten op een nakend vertrek van James Tavernier, die in de belangstelling zou staan van enkele clubs uit de Premier League.

Daniel Opare, een 28-jarige Ghanees, staat nog een jaar onder contract bij The Great Old. De ex-speler van onder andere Standard, Porto en Besiktas is een ervaren pion in het elftal van Bölöni en zal dus niet zonder slag of stoot mogen vertrekken.

Voor manager Steven Gerrard is het essentieel om een waarschijnlijk vertrek van zijn skipper Tavernier op te vangen. Want ook volgend seizoen willen ze er alles aan doen om het ongenaakbare Celtic aan het wankelen te brengen. Met zijn viriele speelstijl zou Opare alleszins wel passen in het Schotse voetbal.

Glasgow Rangers is lang niet de enige club die geïnteresseerd is in Opare. Gisteren meldden we al dat ook enkele clubs uit de Engelse Premier League hun oog hadden laten vallen op de rechtsachter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties