Club Brugge-speler niet bang voor (ex-coach) Clement: "Ik paste toen minder in zijn systeem"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 50 reacties

Siebe Schrijvers kijkt uit naar de samenwerking met Philippe Clement

Club Brugge-speler niet bang voor (ex-coach) Clement: "Ik paste toen minder in zijn systeem"

Ondanks de gemiste titel met Club Brugge en het feit dat zijn ex-club KRC Genk landskampioen werd, heeft Siebe Schrijvers nog geen spijt van zijn transfer. Bovendien kijkt hij uit naar de samenwerking met Philippe Clement, die hem in Genk nochtans meer op de bank liet dan hem lief was.

Schrijvers verruilde vorige zomer de Luminus Arena voor een avontuur in West-Vlaanderen. "Bij Genk blijven was geen optie voor mij", bekent hij in De Zondag. "Ik wou een nieuwe omgeving. Ik heb daar nog geen seconde spijt van gehad. Ik kan ook terugblikken op een goed seizoen, vind ik."

De opvolger van Ivan Leko heet Philippe Clement, die Schrijvers nog onder zijn hoede had bij Genk. Al zat het Limburgse jeugdproduct wel vooral veel op de bank in die periode. "Maar de komst van Clement boezemt me zeker geen angst in. Ik heb hem al een bericht gestuurd dat ik blij ben opnieuw samen te werken. Dat is wederzijds, stuurde hij terug", vervolgt Schrijvers

"Ik méén dat. Ik kon goed opschieten met hem. Ik vond ook zijn werkwijze heel goed. Alleen paste ik toen minder in zijn systeem. Mijn beste plek is centraal op het veld, niet op de flank. Maar ik denk ook dat ik een betere voetballer ben geworden het voorbije seizoen. De coach zal dat ook wel gezien hebben", besluit hij. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties