Yari Verschaeren stelt de fans van Anderlecht gerust
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 10 reacties

Anderlecht wil Yari Verschaeren niet laten vertrekken en dat lijkt de youngster ook niet van plan

Yari Verschaeren stelt de fans van Anderlecht gerust
Foto: © photonews

Vier spelers mogen van Anderlecht niet vertrekken, onder geen enkel beding, en Yari Verschaeren is een van hen. Hij brak op zijn zeventiende door en wierp zich meteen op tot een belangrijke speler voor de recordkampioen.

Vorig seizoen was het jaar van de doorbraak voor Yari Verschaeren. De zeventienjarige blikt dan ook tevreden terug op zijn eerste seizoen bij Anderlecht. "Ik heb wat geprofiteerd van de omstandigheden, maar ik denk wel dat ik mijn kans gegrepen heb. Individueel liep het geweldig", legde hij uit in Het Laatste Nieuws.

"Club van mijn hart"

Anderlecht is niet van plan om het talent te laten vertrekken, ook niet als er veel geld mee gemoeid is. Ze lijken daarin alvast op de medewerking van Verschaeren te kunnen rekenen. "Ik wil en ga niet weg. Bij de jeugd heb ik vaak genoeg de mogelijkheid gekregen om te verhuizen maar ook toen al wilde ik slagen bij Anderlecht."

"Het is de club van mijn hart. Achteraf gezien heb ik de juiste keuze gemaakt. Ik ben héél gelukkig. Waarom zou ik dan vertrekken? Ik ben zo jong", vroeg hij zich ten slotte nog af. Zondag staat Verschaeren met de nationale U21 op het EK voor beloften. Of hij daar zal starten is nog maar de vraag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties