'Chevalier nu ook in Franse belangstelling'

Redactie
'Chevalier nu ook in Franse belangstelling'
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Neymar - Van Damme - Bolat - Chevalier - Koulibaly - Bölöni - De Ligt - Zetterer

'Chevalier nu ook in Franse belangstelling'

Teddy Chevalier staat nu ook in de belangstelling van Valenciennes. Dat wordt alvast gezegd door Het Nieuwsblad.

Transfernieuws en Transfergeruchten 22/06

Manchester City wil Kalidou Koulibaly als opvolger van Vincent Kompany

Manchester City is op zoek naar een opvolger voor Vincent Kompany en zou die nu in Italië gevonden hebben. Ze willen namelijk Kalidou Koulibaly weghalen bij Napoli. Opvallend, want ook Manchester United zat al een lange tijd achter de Senegalese verdediger. (Lees meer)


Vanja Milinković-Savić zou gehuurd worden van Torino

Standard zou bijna een nieuwe doelman beet hebben. Vanja Milinković-Savić, de broer van Sergej Milinković-Savić, wordt gehuurd van Torino met een aankoopoptie van drie miljoen euro. (Lees meer)


Barcelona zou 100 miljoen euro en Coutinho hebben aangeboden aan PSG in ruil voor Neymar

Neymar lijkt één van de hoofdrolspelers te gaan worden in deze transferzomer. De Braziliaanse stervoetballer kon al op interesse van Manchester United en Real Madrid rekenen, maar Barcelona zou het dichtste bij een transfer staan. (Lees meer)


Mats Seuntjens naar Feyenoord?

Mats Seuntjens is overbodig bij AZ Alkmaar, maar zou volgens de Nederlandse media naar Feyenoord kunnen. 


Emmen blijft zich maar versterken

Emmen blijft zich maar versterken. Nu heeft de club uit de Eredivisie ook Ferhat Görgülü voor twee seizoenen vastgelegd.


'Juventus wil gaan shoppen bij Tottenham'

Juventus zou wel wat zien in Kieran Trippier van Tottenham. The Spurs willen hem laten gaan, als de Oude Dame om en bij de 30 miljoen euro op tafel legt. Dat laat The Guardian alvast weten.


Beerschot-speler heeft nieuwe club

Beerschot laat Dani Wilms definitief vertrekken naar City Pirates, het team dat hem op huurbasis ook al in de rangen had de voorbije maanden. 


BREAKING: Anderlecht en Gent gaan strijd aan om Iraans international
Foto: © photonews

BREAKING: Anderlecht en Gent gaan strijd aan om Iraans international Milad Mohammadi

Zowel RSC Anderlecht als AA Gent willen zich nog gevoelig versterken op de arbeidsmarkt. Daarbij zijn ze nu allebei uitgekomen bij dezelfde naam. (Lees meer)


Steve Kapuadi gaat bij NAC Breda voetballen

Steve Kapuadi, een beloftevolle centrale verdediger van AA Gent, trekt naar NAC Breda. De 21-jarige was einde contract bij de De Buffalo's en tekent naar alle waarschijnlijkheid volgende maandag een contract in Nederland. (Lees meer)


Cameron Humphreys tekent bij Zulte Waregem

Vandaag was de eerste open training van Zulte Waregem. Er werd ook een nieuwe verdediger voorgesteld: Cameron Humphreys. De jonge centrale verdediger komt over van Manchester City en tekent voor drie seizoenen. (Lees meer)


Juventus doet monsterbod op 19-jarige Matthijs de Ligt

Tal van Europese topclubs trekken aan de mouw van Matthijs de Ligt. PSG lag lange tijd in pole position om de Nederlandse centrale verdediger over te nemen, maar nu zou Juventus plots een serieuze inspanning hebben gedaan. Met succes? (Lees meer)


AEK Athene komt David Simao weghalen bij Antwerp

AEK Athene nam Ognjen Vranjes op huurbasis over van RSC Anderlecht, maar wil zich nog verder versterken in de Jupiler Pro League. En nu is het opnieuw prijs! (Lees meer)


OFFICIEEL: Beloftevolle aanvaller Club Brugge heeft zijn nieuwe club gevonden in 1B
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Beloftevolle aanvaller Club Brugge heeft zijn nieuwe club gevonden in 1B

Bij Club Brugge wordt het een drukke transferzomer. Zo laten ze ook flink wat spelers verkassen naar andere clubs. Eentje heeft alvast zijn nieuwe bestemming gevonden. (Lees meer)


Bölöni ervaart een nijpend tekort, maar Antwerp heeft een drietal erg interessante opties op tafel

Laszlo Bölöni heeft een probleem. Een nijpend tekort zelfs. En dus moet er een oplossing komen. Die lijkt gek genoeg uit Engeland te gaan komen, vooralsnog. (Lees meer)


PEC Zwolle huurt doelman van Werder Bremen

PEC Zwolle heeft zich versterkt met Michael Zetterer. De 23-jarige doelman komt over van Werder Bremen en tekende een tweejarige huurdeal.


'Ook Turkse interesse voor Nakamba'

Naast de belangstelling uit Engeland is er ook Turkse interesse voor Marvelous Nakamba. Basaksehir, Besiktas en Galatasaray zouden volgens Turkse bronnen op hem azen.


'Antwerp strijdt met Olympiakos om de opvolger van Jelle Van Damme'
Foto: © photonews

Antwerp heeft opvolger voor Jelle Van Damme op het oog en krijgt concurrentie van Olympiakos

Antwerp is op zoek naar een nieuwe centrale verdediger sinds het vertrek van Jelle Van Damme. De club lijkt nu ook een vervanger te hebben gevonden in de Portugese tweede klasse. (Lees meer)


Turkse topclub meldt zich voor Antwerp-doelman Sinan Bolat

Sinan Bolat kon al sinds het einde van de competitie schermen met interesse vanuit Turkije. Die is intussen concreet geworden, een eerste club heeft zich gemeld. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 21/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 23/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties