Interview Waar ligt de toekomst van Julien Gorius? "Als er in augustus nog geen nieuws is..."

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 0 reacties
Waar ligt de toekomst van Julien Gorius? "Als er in augustus nog geen nieuws is..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Julien Gorius is er inmiddels 34 en kreeg geen nieuw contract aangeboden bij OH Leuven. De Franse middenvelder wil echter nog niet stoppen met voetballen en zou zelfs een avontuur in Eerste Amateur zien zitten. En wat als er geen aanbod komt?

Julien Gorius is een vrije speler nadat zijn contract bij OH Leuven niet werd verlengd. "Of ik verrast ben door die beslissing? Ja en nee", vertrouwde de Fransman ons toe. "Ik speelde veel en dat was toch niet evident met al die concurrentie. Langs de andere kant heb ik er geen uitzonderlijk seizoen opzitten en moet de club aan de toekomst denken. Ik respecteer hun beslissing."

En wat dan met de toekomst van Gorius? "Ik heb nog geen nieuwe club. Ik onderhoud mijn conditie door dagelijks te trainen. Het hoogtpunt van mijn carrière is al achter de rug, maar ik sta nog wel open voor een nieuwe uitdaging. Waarom niet in de hoogste amateurklasse? RWDM? Het is een historische club en het was m'n eerste werkgever in België. Het heeft een speciaal plekje in mijn hart."

Toch denkt de ex-speler van Genk al aan zijn pensioen. "Als er tegen eind augustus nog geen nieuws is, dan zal ik een beslising moeten nemen. Ik zou wel graag in de voetbalwereld actief blijven. Ik heb mijn diploma UEFA B en een job als raadgever of bestuurslid zie ik ook wel zitten", besloot Julien Gorius.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties