West Ham-watcher: "Nasri wordt één van de beste spelers in België, hij heeft nog steeds zijn plaats in de Premier League"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 28 reacties

Sam Inkersole is er van overtuigd dat Anderlecht een goede zaak deed door Samir Nasri aan te trekken

West Ham-watcher: "Nasri wordt één van de beste spelers in België, hij heeft nog steeds zijn plaats in de Premier League"
Foto: © photonews

Anderlecht kondigde vrijdag de transfer van Samir Nasri aan. De grote vraag is of de Fransman zijn oude niveau nog kan benaderen.

Sam Inkersole, West Ham-watcher voor de Daily Mirror, gelooft er alvast in. Dat zei hij in een gesprek met Sporza.

Nasri zal één van de beste spelers worden in België”, aldus Inkersole. “Hij zou nog steeds zijn plek hebben in de Premier League. Misschien niet bij  topteams als Manchester City, Liverpool of Tottenham, maar wel in de middenmoot.”

"Ik denk niet dat ze bij West Ham bang waren dat hij veel buiten strijd zou zijn", ging Inkersole verder. "Het probleem was vooral dat hij lang niet gespeeld had door zijn schorsing. Maar hij heeft nu de tijd om de voorbereiding bij Anderlecht vol te maken, wat alleen maar goed kan zijn op lange termijn."

"Zijn niveau bij West Ham ging wat op en neer. Soms had hij geen grote impact, andere wedstrijden kon hij de match doen keren. Ik denk eerlijk gezegd dat ze bij West Ham niet treurden om zijn vertrek, maar hij heeft zich dan ook niet volledig kunnen bewijzen door omstandigheden", besloot Inkersole.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties