KV Mechelen had andere keeper op één, maar werd - logisch -wandelen gestuurd

KV Mechelen had andere keeper op één, maar werd - logisch -wandelen gestuurd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Toen dinsdag duidelijk werd dat Michael Verrips als een dief in de nacht de club verlaten had, moest KV Mechelen meteen in actie schieten, want ze wilden de competitie beginnen met een ervaren doelman. Het werd Yannick Thoelen, maar eerst polsten ze nog bij Davy Roef.

Bij Anderlecht willen ze Roef op dit moment niet laten vertrekken, maar het bleek ook dat ze bij KV Mechelen snel van een kale reis thuis kwamen. Ze hadden een onmiddellijke versterking nodig en wensten binnen de paar uur een antwoord. Maar Malinwa moest zo lang niet wachten, want Roef had absoluut geen zin om naar KVM te vertrekken. 

Logisch, gezien de doelman - onterecht - genoemd werd in de matchfixing-zaak in de wedstrijd tussen KV Mechelen en Waasland-Beveren van twee seizoenen geleden. Roef keepte toen een heel sterke match, maar werd toch nog verschillende keren opgeroepen. Hij werd genoemd als één van de benaderde spelers, maar werd nooit beschuldigd. De zaak zit echter diep bij hem.

Oplossing?

Aangezien Thoelen dezelfde makelaar heeft, kwamen ze al snel bij hem uit. Thoelen stond er wel direct voor open, aangezien hij bij AA Gent weinig uitzicht had op speelkansen. Ook Roef wacht nog af of er een oplossing mogelijk is, maar gaat niet doorduwen voor een transfer. Als er geen concrete aanbieding uit het buitenland komt, doet hij zijn laatste contractjaar gewoon uit bij Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties