OFFICIEEL: KV Mechelen laat middenvelder opnieuw naar Nederland vertrekken, nu wel definitief
Redactie
| 7 reacties

Ahmed El Messaoudi verlaat KV Mechelen voor FC Groningen

OFFICIEEL: KV Mechelen laat middenvelder opnieuw naar Nederland vertrekken, nu wel definitief
Foto: © Photonews

Ahmed El Messaoudi was op overschot bij KV Mechelen en was al even op zoek naar een nieuwe club. Die heeft hij nu ook gevonden in de Nederlandse Eredivisie.

Ahmed El Messaoudi trekt voor het tweede jaar op rij naar de Eredivisie. Vorig jaar werd hij door KV Mechelen uitgeleend aan Fortuna Sittard, waar hij basisspeler was, en nu verkast hij naar FC Groningen.

In tegenstelling tot vorig seizoen gaat het nu wel om een definitieve transfer. El Messaoudi tekende een contract tot 2022 bij de Eredivisionist.

De 24-jarige verdedigende middenvelder brak door bij Lierse en werd achtereenvolgens uitgeleend aan Standard en KV Mechelen. Sinds 2017 speelt hij op definitieve basis bij de promovendus in 1A.

"Hij heeft afgelopen seizoen bij Fortuna Sittard laten zien over veel voetballend vermogen te beschikken, daarnaast kan hij zowel controlerend spelen op het middenveld als belangrijk zijn in het meepikken van doelpunten en assists", aldus Mark-Jan Fledderus, de TD van Groningen, op de webstek van de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties