Alexis De Sart over zijn transfer naar Antwerp: "Mijn advocaten zullen wel het nodige doen"
Arjen T'Sjoen
| 3 reacties

STVV is absoluut niet tevreden met de manier waarop De Sart de club verliet

Alexis De Sart over zijn transfer naar Antwerp: "Mijn advocaten zullen wel het nodige doen"
Foto: © photonews

Alexis De Sart begon het seizoen als titularis bij Antwerp. De centrale middenvelder maakte vorig seizoen een prima indruk bij STVV, maar verliet de club zonder transfersom.

In maart lichtten de Kanaries de optie in de aflopende overeenkomst. Volgens de entourage van De Sart gebeurde dat echter in de verkeerde taal en zonder de afgesproken loonsverhoging. STVV-voorzitter David Meekers liet eerder al verstaan dat hij De Sart voor de rechtbank zal dagen.

De Sart begrijpt dat Sint-Truiden niet tevreden is met de gang van zaken: "Ik begrijp dat STVV zich er niet zomaar bij neerlegt, maar het is mijn probleem niet meer. Mijn advocaten zullen nu wel het nodige doen. Of het een ethische kwestie is? Dat weet ik niet. Er zijn gewoon fouten gemaakt in dat contract, uiteindelijk was dit de enige uitweg", aldus de centrale middenvelder in de Gazet van Antwerpen.

De ideale compagnon

Naast Alexis De Sart staat meestal Faris Haroun in het elftal, een goede combinatie: "Met Faris Haroun aan mijn zijde vond ik de ideale compagnon. Hij praat voortdurend op me in en we voelen mekaar blindelings aan." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties