'Imbula niet naar Club Brugge: keuze gemaakt'

Redactie
'Imbula niet naar Club Brugge: keuze gemaakt'
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Zidane - Wanyama - Gano - Navas Gamboa - Jackers - Kasmi - Kabangu - De Smet

'Imbula niet naar Club Brugge: keuze gemaakt'

Gianelli Imbula stond op het verlanglijstje van Club Brugge, maar hij trekt nu naar Lecce volgens verschillende Italiaanse bronnen. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 27/08

OFFICIEEL: Anderlecht opnieuw verlost van overbodige pion

RSC Anderlecht moet nog van heel wat spelers afraken de komende week, ook al wist het al heel wat spelers elders te slijten. (Lees meer)


Janevski terug aan de slag in JPL?

Cedomir Janevski was op bezoek in de studio's van VIER voor analysewerk rond Rode Ster Belgrado - Young Boys Bern. Hij staat open voor een nieuwe job, maar wil niet op de zaken vooruitlopen. Een terugkeer naar Waasland-Beveren? "Ik ben daar al eens coach geweest. Of ik al iets van ze hoorde? Neen, er is nog niet gebeld."


'KRC Genk wil deze week nog af van Zinho Gano én twee andere spelers'

'KRC Genk wil deze week nog af van Zinho Gano én twee andere spelers'

KRC Genk stelde vandaag twee extra nieuwkomers voor en dus moet er nu ook aan uitgaande zijde nog een en ander gebeuren. En dat heeft zo zijn gevolgen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Touba trekt naar Bulgarije

Ahmed Touba trekt officieel naar Bulgarije, waar zijn nieuwe club hem inmiddels heeft weten aan te kondigen. 


Beerschot gaat shoppen bij ploeg uit 1A: "Eer om te kunnen tekenen bij club met zo'n naam en faam"

Beerschot heeft in zijn strijd richting 1A nog een extra pion weten aan te werven en ging daarvoor shoppen bij een ploeg uit 1A. (Lees meer)


'Locadia naar Duitsland'

Jürgen Locadia zal Brighton & Hove Albion voor het Duitse Hoffenheim inruilen op huurbasis. Dat weet alvast De Telegraaf.


PSV heeft beet

PSV heeft de komst van Ritsu Doan zo goed als afgerond. Hij komt over van FC Groningen en moet de nieuwe ster bij de Lampenclub worden. 


Officieel: Moeskroen heeft centrale verdediger beet

Diogo Queiros wordt zonder aankoopoptie gehuurd van FC Porto. Les Hurlus hebben de komst van de centrale verdediger aangekondigd.


Elton Kabangu verlaat AA Gent en gaat aan de slag bij Willem II

Na een drukke transferzomer wil AA Gent nog enkele spelers verkopen. Eerder liet het de Noorse centrale verdediger Sigurd Rosted al vertrekken, nu gaat het om een jong talent uit eigen opleiding. (Lees meer)


Keylor Navas wil Real Madrid verlaten voor een avontuur bij PSG

Keylor Navas wil vertrekken bij Real Madrid nu duidelijk is geworden dat Thibaut Courtois de eerste keuze is van coach Zinédine Zidane. De Fransman legt zich echter niet zomaar neer bij het vertrek van de Costa Ricaan. (Lees meer)


Sigurd Rosted gaat AA Gent verlaten voor Brondby

AA Gent wil in de laatste week van de zomermercato nog enkele spelers verkopen. Na de komst van Ngadeu en Van den Bergh heeft het te veel centrale verdedigers. (Lees meer)


OFFICIEEL: KV Kortrijk heeft nieuwe spits met mooie adelbrieven beet
Foto: © Voetbalkrant.com

KV Kortrijk haalt met Fraser Hornby een nieuwe spits

KV Kortrijk heeft een nieuwe spits beet. Fraser Hornby komt voor een seizoen over van Everton met aankoopoptie. De grote aanvaller moet de concurrentie aangaan met Ilombé Mboyo en Imoh Ezekiel. (Lees meer)


Faysel Kasmi (ex-Standard) gaat voetballen bij Visé

De Jupiler Pro League is al een tijdje begonnen, maar in Eerste Amateur beginnen ze er pas dit weekend aan. URSL Visé is zich nog volop aan het versterken en kan uitpakken met een ex-speler van Lierse SK en Standard. (Lees meer)


Philippe Clement zat nu ook zelf samen met Victor Wanyama

Hoewel de transfer wat lijkt aan te slepen, blijft de transfer van Victor Wanyama prioritair bij Club Brugge. Philippe Clement ging nu ook zelf praten met de defensieve middenvelder. (Lees meer)


Ethan Bryant verlaat San Antonio en gaat bij Roeselare voetballen

KSV Roeselare begon niet goed aan het nieuwe voetbalseizoen. De West-Vlamingen pakten 1 op 9 en gingen er tegen Seraing uit in de Croky Cup. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 26/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 28/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties