KV Mechelen polste nieuwe assistent, maar het ging niet door: "Heb altijd van zo'n kans gedroomd"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 2 reacties

KV Mechelen polste Bart Vanhoudt als nieuwe assistent

KV Mechelen polste nieuwe assistent, maar het ging niet door: "Heb altijd van zo'n kans gedroomd"
Foto: © photonews

KV Mechelen moet op zoek naar een nieuwe assistent nu Fred Vanderbiest naar RWDM vertrokken is. Ze hadden een optie gevonden, maar dat ging niet door.

Bart Vanhoudt, hoofdtrainer van het Limburgse THES, was in beeld. “Toen Fred Vanderbiest aangaf dat hij vertrok bij KV, heb ik contact gehad met het bestuur van Mechelen en met Wouter Vrancken”, aldus Vanhoudt in HBvL. “Daar heb ik THES en voorzitter Wendy De Wit meteen over ingelicht. Hoewel de club me graag wilde houden, gaven ze meteen aan dat ze me bij een aanbod van een eersteklasser niet zouden tegenhouden. Dat apprecieer ik, alles is heel correct verlopen."

Maar zijn job gooide roet in het eten. "Ik werk als vertegenwoordiger bij Harol en heb daar 25 dienstjaren”, zegt de coach. “Dat betekent dat er veel geregeld moest worden, onder andere qua opzegtermijn en dergelijke. Dat maakte het moeilijk. Of ik ontgoocheld ben? Ja, ergens wel. Ik heb altijd van zo'n kans gedroomd. Dat een eersteklasser als KV Mechelen bij mij is komen aankloppen, beschouw ik als een grote eer. Hoeveel van dergelijke kansen krijg je? Maar vergeet niet dat ik heel graag bij THES ben en dat ik nooit vragende partij geweest ben om te vertrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties