Zo is Jonathan David in België terecht gekomen: "Ik heb hem bij de Belgische topclubs aangeboden, maar enkel Gent hapte toe"
Redactie
| 6 reacties

Enkel KAA Gent zag iets in Jonathan David

Zo is Jonathan David in België terecht gekomen: "Ik heb hem bij de Belgische topclubs aangeboden, maar enkel Gent hapte toe"
Foto: © photonews

Jonathan David wordt getipt als dé man om in de gaten te houden. Zijn makelaar vertelt hoe hij bij KAA Gent is terechtgekomen. En bij RSC Anderlecht en Club Brugge zullen er al harde woorden gevallen zijn.

Nick Mavromaras is de man die Jonathan David naar KAA Gent loodste. De Buffalo’s betaalden zelf geen cent voor de aanvaller. Hij kwam over van het Canadese - hier komt ie - Ottawa Internationals.

“Ik heb hem in België aangeboden bij enkele topclubs”, vertelt Mavromaras in Sport/Voetbalmagazine. “Maar enkel Gent hapte toe. Anderlecht zat er ook tussen en ik ben bij Club Brugge langsgeweest.”

Hij kon vier keer meer verdienen bij FC Barcelona B of bij het tweede elftal van Manchester City. Maar is dat beter voor de ontwikkeling?

- Nick Mavromaras

Er waren ook informele contacten met enkele Duitse clubs, maar de zaakwaarnemer wilde zijn speler zo snel mogelijk in een A-elftal zien. “Hij kon vier keer meer verdienen bij FC Barcelona B of bij het tweede elftal van Manchester City. Maar is dat beter voor de ontwikkeling?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties