Antwerp-spelers overtuigden zelf Bölöni: "Tijdens de rust hebben we het hem gezegd"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 17 reacties

De spelers van Antwerp overtuigden Laszlo Bölöni om aanvallender te gaan spelen

Antwerp-spelers overtuigden zelf Bölöni: "Tijdens de rust hebben we het hem gezegd"
Foto: © photonews

Het was een verrassing om Steven Defour aan de aftrap te zien tegen Anderlecht. Voor hemzelf tot zaterdag trouwens ook. Maar hij hield het een uur vol en dat deed deugd. En hij heeft ook genoeg invloed om tegen Laszlo Bölöni zijn gedacht te zeggen.

Antwerp speelde een zwakke eerste helft. En dat hoefde eigenlijk niet. Met het potentieel dat er op het veld stond, konden ze veel beter. Dat bewezen ze ook de tweede helft. "We hebben de eerste helft te voorzichtig gespeeld", vond Defour. "We voelden zelf ook dat we ze konden pakken."

Maar daar moest Bölöni ook van overtuigd worden. "Tijdens de rust hebben we tegen de coach gezegd dat we gerust tien meter hoger konden gaan spelen. En daar kwamen een pak kansen uit toen we direct doorduwden."

Ik wou eigenlijk niet spelen, maar zaterdag zei de coach me dat ik ging starten

Na de openingsgoal mocht Defour naar de kant, helemaal leeggestreden. "Eigenlijk wou ik nog niet spelen. Ik heb nog maar één helft gespeeld tegen Lierse. Maar de coach begon op me in te praten. Ik zei hem nog dat het niet ging, maar gisteren (zaterdag) kwam hij naar me toe en zei dat ik ging spelen. Tja... dan heb je niet veel meer te zeggen hé."

Zijn ex-publiek was hem alvast niet vergeten... "Dat weet je hé. Het is geen cadeau om je eerste match op Anderlecht te moeten spelen. En met mijn speelstijl weet je dat ze zich rap tegen je kunnen keren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties