De onverwachte held van Antwerp: "Ik wil nog veel meer laten zien"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 42 reacties

Kijo Miyoshi zegt dat hij nog veel meer in petto heeft

De onverwachte held van Antwerp: "Ik wil nog veel meer laten zien"
Foto: © photonews

Vijf minuten nadat hij officieel voet gezet had op een Belgisch veld hing de eerste goal van Koji Miyoshi al tegen de netten. De Japanner maakte een droomdebuut, al zal het communiceren nog wat werk vragen.

Een vraag stellen aan de 22-jarige middenvelder is geen evidentie. Gelukkig lopen er bij elke Belgische match waarin Japanners kans hebben om te spelen ook Japanse journalisten rond. En die zijn de Engelse taal meestal wel machtig. Zo konden we toch enkele antwoorden eruit sleuren.

"Ik ben zo gelukkig", lachte hij knikkend. "Ik wist dat Antwerp een sterk team had en dat werd vandaag bevestigd. Mijn goal? Daarom ben ik hier: scoren en mijn kwaliteiten laten zien. Maar ik moet nog veel beter kunnen. Ik wil nog veel meer laten zien."

Sinan Bolat moest lachen toen hij ons zo bezig zag. "Miyoshi is hier nog niet lang, maar hij had op training al sterke kunstjes laten zien. Hij heeft die kwaliteiten vandaag ook wel getoond, denk ik. Al op dag één zag je dat hij met zijn snelheid iets kon betekenen voor ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties