Preud'homme: "We hoefden het tweede scenario niet te gebruiken"
Nils Wens
| 0 reacties

Preud'homme: "We hoefden het tweede mogelijke scenario niet te gebruiken"

Preud'homme: "We hoefden het tweede scenario niet te gebruiken"
Foto: © photonews

Standard kende deze middag geen problemen met AS Eupen. Ze moesten nooit bezorgd zijn en ze domineerden de hele wedstrijd. Missie volbracht voor de Rouches, die een derde succes op rij hebben geboekt.

"We hadden twee scenario's gepland, maar we hoefden de tweede niet te gebruiken", was Michel Preud'homme tevreden. "Als we niet snel zouden scoren, zou Eupen vertrouwen winnen en gevaarlijk worden, zoals in Brugge", wist hij. "Maar we hebben het goed gedaan deze wedstrijd. We zijn erin geslaagd om gevaar te creëren."

"Iedereen moest meedoen en het eerste doelpunt was een goed voorbeeld. Het tweede doelpunt stelde ons gerust, maar daarna ging het wat minder. Eupen had zijn systeem een beetje aangepast, en misschien speelde de hitte een rol.

Een positief punt met dit drukke schema

Het laatste half uur was ook goed. "Met het derde doelpunt hebben we het onder controle kunnen houden en het vierde doelpunt had nog kunnen vallen. Maar ik kon het niet meer vragen van mijn team. Ze hebben alles gegeven."

Met een aangepast team had de standard geen last van een gebrek aan automatisering. "Dit is een positief punt met dit drukke schema. Spelers die minder hebben gespeeld hebben onze principes in hun spel en zijn bereid om iets bij te dragen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties