Weinig verrassingen in de kern van Standard, twee verwachte basisspelers haken af

Hannes Van Gael Jordan Horwood
Hannes Van Gael en Jordan Horwood vanuit Académie RLD
| 1 reacties
Weinig verrassingen in de kern van Standard, twee verwachte basisspelers haken af
Foto: © photonews

Standard zet de drukke kalender verder met een bekerduel in eigen huis tegen tweedeklasser Lommel. Michel Preud'homme voert geen grote wijzigingen door in zijn kern na de 3-0 zege tegen Eupen.

Verwacht werd dat Senna Miangue zijn eerste minuten van het seizoen ging maken tegen de Limburgers, maar is niet het geval. De linksback incasseerde maandag een trap op de linkervoet en blijft nog even in de ziekenboeg.

Milinkovic-Savic, de nieuwe doelman, zal ook niet aan spelen toekomen. Donderdag maakte hij zijn officiële debuut tegen Vitoria, maar zondag was het terug aan Bodart om te keepen. Hij kampt met kniepijn en trainde wel mee met de groep, maar Preud'homme laat hem liever nog wat rusten.

Dussenne is nog maanden buiten strijd en ook Obbi Oularé is niet inzetbaar. Hij traint gedeeltelijk met de groep mee en moet geduld hebben. Voor Duje Cop en Sébastien Pocognoli is er een plaatsje in de tribune gereserveerd.

De selectie: Bodart, Galjé, Gillet, Vanheusden, Lavalée, Laifis, Fai, Vojvoda, Goreux, Gavory, Bokadi, Bastien, Cimirot, Amallah, Carcela, Mpoku, Lestienne, Boljevic, Limbombe, Emond, Avenatti et Dragus

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties