Reactie Nasri begrijpt niet hoe dit kon gebeuren: "Waar we nu staan, is ver van onze ambities"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 10 reacties
Nasri begrijpt niet hoe dit kon gebeuren: "Waar we nu staan, is ver van onze ambities"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Samir Nasri wordt beter, dat liet hij alvast zien tegen Waasland-Beveren. Tot daar het positieve van die wedstrijd voor de Brusselaars, want ook hij kon - ondanks enkele kansen - niet scoren.

Nasri heeft zijn verantwoordelijkheid opgenomen. Maar hij was toch weer iets te positief na de match. Gefrustreerd, dat wel, maar zeker niet kritisch genoeg. "We waren beter op alle vlakken, maar we maken de kansen niet af. Ik zou veel meer ongerust zijn als we geen enkele kans zouden gehad hebben. Maar dat is niet het geval", aldus de Franse middenvelder.

Naast een te trage opbouw is de efficiëntie het grote probleem van paars-wit. "We zijn geen killers, in geen van de twee rechthoeken", liet Nasri optekenen. "In de verdediging kunnen we ook niet wegwerken in geval van gevaar. Dat was het geval tegen Beerschot. Ja, op het middenveld zijn we goed, daar gaat de bal wel van voet tot voet. Maar in de rechthoeken zijn we niet precies genoeg. Dat is vooral frustrerend, maar we zien verbetering. Onze nieuwe aanvaller moet ook nog wennen."

De crisis staat nu echt wel aan de poort, net als de fans. "We geraken maar niet uit de gevarenzone. Dat staat ver van onze ambities. Er is niks rationeels aan dit resultaat: negentig minuten beter, kansen en een 0-0."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties