Weinig zorgen bij Guardiola omtrent de blessure van Kevin De Bruyne

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties
Weinig zorgen bij Guardiola omtrent de blessure van Kevin De Bruyne
Foto: © photonews

Pep Guardiola kon dinsdagavond geen beroep doen op Kevin De Bruyne in het Champions League-duel tegen Dinamo Zagreb. De middenvelder is geblesseerd, maar zijn coach maakt zich vooralsnog geen zorgen.

Manchester City had Kevin De Bruyne niet nodig om af te rekenen met Dinamo Zagreb. De Citizens haalden het op automatische piloot met 2-0. Na de partij liet Pep Guardiola zich nog even uit over de blessure van zijn assistenkoning. "Vandaag was hij nog niet speelklaar", liet de Spanjaard dinsdagavond optekenen.

De Bruyne is geblesseerd aan de lies en zal hoogstwaarschijnlijk de interlands met de Rode Duivels aan zich voorbije laten gaan. "Of hij zondag fit gaat zijn, dat moeten we nog zien, maar vandaag (dinsdag) weet ik dat nog niet. hij niet fit geraakt, zal hij dat na de interlandbreak wel zijn.

De Bruyne liep zaterdag een scheurtje op tijdens de competitiematch tegen Everton. De Rode Duivel is dus hoogst twijfelachtig voor de volgende match van City, tegen Wolves (6 oktober). De eerste competitiematch van Man City na de interlandbreak valt op 19 oktober, op bezoek bij Crystal Palace. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties