Genk moet zich herpakken in JPL: Berge, Hrosovsky, Coucke en Hagi geven hun mening
Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
 Genk moet zich herpakken in JPL: Berge, Hrosovsky, Coucke en Hagi geven hun mening

Een flinke opsteker was het gelijkspel tegen Napoli voor KRC Genk. Temeer omdat het voetbal best goed was. We vroegen enkele spelers wat er moet gebeuren om dit niveau ook in de Jupiler Pro League op de mat te leggen.

"Het was de eerste keer dat we op dit niveau speelden dit seizoen. Nu moeten we datzelfde niveau en datzelfde enthousiasme in de competitie brengen. Iedereen wil ons in de competitie verslaan nadat we vorig seizoen kampioen werden, maar dat is geen excuus. Ik denk dat we op de goede weg zijn", aldus Berge.

"Ik hoop dat het team nu op de goede weg is", pikt Hrosovsky in. "Ik hoop dat het team groeit, we willen week na week beter worden. We hebben een goed team en we zullen stappen vooruit zetten."

Het heeft wat tijd nodig

Ianis Hagi

"We moeten in de competitie elke match aanpakken zoals we tegen Napoli deden", vervolgt doelman Coucke. "We moeten vanaf de aftrap 100% presteren en trachten een mooie reeks neer te zetten vanaf nu."

Hagi wijst er, net als Hrosovsky, op dat Genk als team nog moet groeien. "We zijn een jong team met nieuwe spelers en een nieuwe coach. Dat heeft wat tijd nodig. Ons voetbal zal beter worden als we nog meer op elkaar ingespeeld geraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties