Clement wil niet horen van stunt op Bernabeu: "Drie punten tegen PSG zouden een mirakel zijn"
Redactie
| 4 reacties

Club Brugge heeft volgens Philippe Clement een mirakel nodig tegen PSG

Clement wil niet horen van stunt op Bernabeu: "Drie punten tegen PSG zouden een mirakel zijn"
Foto: © photonews

Club Brugge ontvangt morgenavond PSG in het Jan Breydelstadion. Na het gelijkspel op het veld van Real Madrid droomt blauw-zwart van een nieuwe stunt. Al is Philippe Clement er als de kippen bij om dat enthousiasme te temperen.

Het is natuurlijk de logica zelve. Philippe Clement moet geen moeite doen om PSG op te hemelen. Op papier is de Franse landskampioen natuurlijk enkele maatjes te groot voor Club Brugge

“We gaan ons eigen spel spelen”, vertelt Clement op de persbabbel daags voor de partij. “Uiteindelijk hebben we niets te verliezen. En dan zien we wel waar we uitkomen. Het zou een mirakel zijn als we drie punten pakken. Zo simpel is het.”

PSG is nog een stapje hoger dan Real Madrid

PSG heeft niet alleen een legertje sterren in de kern, maar is momenteel ook autoritair leider in de poule met zes op zes. “Bovendien denk ik dat PSG nog een stapje hoger is dan Real Madrid. Dat hebben ze ook bewezen door met 3-0 te winnen.”

Geen Vormer, nieuwe uitdaging

“En dan is er nog het gegeven dat wij een extra zaak moeten gaan oplossen”, besluit Clement met de schorsing van Ruud Vormer. “Hij is onze aanjager én aanvoerder. Maar het is een uitdaging om dat probleem goed op te lossen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties