Spaanse pers zet Hazard op scherp: "Tijd om uit te blinken"
Nico Wieme
| 1 reacties

Hazard moet tonen waarom hij voor Real speelt

Spaanse pers zet Hazard op scherp: "Tijd om uit te blinken"
Foto: © photonews

Eden Hazard wordt door de Spaanse media onder druk gezet om Real Madrid eindelijk bij de hand te nemen en naar de overwinning bij Galatasaray te leiden. "Tijd dat hij eens gaat uitblinken bij Real".

Bij Marca winden ze er geen doekjes om: Eden Hazard mag tegen Galatasaray eens gaan tonen waarom hij het shirt van de Koninklijke draagt. “De Belg kon tot dusver nog niet imponeren bij Los Blancos. Het is nu tijd dat de speler die zo schitterde met Chelsea en dat nog doet bij de nationale ploeg ook eens gaat uitblinken bij Real.”

“Er is geen beter moment voor Hazard en zijn ploegmaats dan in de heksenketel van de Turk Telekom Arena te tonen wat ze waard zijn. Met een goede prestatie in Istanboel kan Hazard zich tonen aan het internationale publiek, want tot dusver heeft hij sinds zijn komst naar de Spaanse hoofdstad afgelopen zomer nog niet de gewenste impact gehad”, aldus de huiskrant van Real.

Ook bij AS richten ze zich tot onze landgenoot. “De sleutelspeler van dit Madrid is nog verre van zijn beste versie. Hij scoorde tegen Granada zijn eerste doelpunt, maar voorlopig lijkt hij nog in niets op de speler die zo schitterde bij Chelsea. In Istanboel speelt Real een finale en dan moet hij opstaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties