Vormer maakt jonge fan dolblij: "Een jaar lang op gewacht"
Nico Wieme
| 1 reacties

Milan De Cooman eindelijk beloond met het truitje van zijn idool

Vormer maakt jonge fan dolblij: "Een jaar lang op gewacht"
Foto: © photonews

Ruud Vormer toonde zich afgelopen vrijdag van zijn beste kant door zijn wedstrijdshirt aan Milan De Cooman te schenken. De elfjarige jongen weende tranen van geluk. "Het was de mooiste dag van ons leven als Clubsupporter."

In Het Nieuwsblad vertelt vader David De Cooman het verhaal achter de tranen. “We proberen al een jaar om dat truitje te bemachtigen. We hebben van alles geprobeerd en nu is het eindelijk gelukt.

Waarom precies het shirt van Ruud Vormer? “Omdat hij hét typevoorbeeld is van wat een speler van Club Brugge hoort te zijn: hard werken, wroeten, vechten en ervoor blijven gaan. Hij is niet voor niks de aanvoerder.”

Aandacht trekken

Een jaar lang hebben vader en zoon De Cooman de aandacht van Vormer proberen te trekken. “Milan heeft een truitje met zijn rugnummer. Daar zwaaien we dan mee. Af en toe zwaait hij terug. Vrijdag bij de opwarming liep Vormer pal voor het vak waar wij stonden. Ik heb toen weer gezwaaid met mijn truitje. Hij stak zijn duim omhoog. Dat was al een mooi moment op zich.”

Het ongeloof was groot toen de Brugse aanvoerder na afloop van de match zijn truitje aan Milan kwam schenken. “We hebben allebei geweend, ja. Dat was te zien op televisie. Het was puur geluk. Een héél mooi moment.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties