🎥 Carabao Cup: Liverpool stoot door tegen Arsenal na festival van knappe doelpunten

🎥 Carabao Cup:  Liverpool stoot door tegen Arsenal na festival van knappe doelpunten

Vanavond stond in de Carabao Cup de mooie affiche Liverpool-Arsenal op het programma. Het werd een absoluut spektakelstuk, waarbij Origi een hoofdrol speelde en penalty's uitsluitsel moesten brengen.

Liverpool kwam al snel op voorsprong: Mustafi tacklede knullig de bal in eigen doel. Via doelpunten van Torreira en twee keer Gabriel Martinelli werd het in de eerste helft nog 1-3 voor de Gunners. Een naam om te onthouden, die Martinelli. Amper 18 jaar en dit seizoen in vier wedstrijden als basisspeler maar liefst zeven doelpunten gescoord, waaronder twee in de Europa League tegen Standard.

Nog voor de rust milderde James Milner vanop elf meter. In de tweede helft liep Arsenal via Maitland-Niles verder weg. Via knappe doelpunten van Oxlade-Chamberlain en Rode Duivel Divock Origi stond het na goed een uur spelen al 4-4.

Daarna was het terug de beurt aan Arsenal: Joe Willock maakte er met nog twintig minuten te spelen 4-5 van, alweer met een pareltje. Daar leek het bij te zullen blijven, tot Divock Origi diep in blessuretijd alsnog de gelijkmaker scoorde, alweer op heel knappe wijze.

Penalty's moesten dus uitsluitsel brengen. En daarin trok Liverpool uiteindelijk aan het langste eind. Voor Liverpool scoorde iedereen, waaronder Divock Origi. Voor Arsenal was het de Spanjaard Dani Ceballos die miste.