Reactie Okereke heeft een verklaring waarom hij die makkelijke kansen de nek omwrong

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Waregem
| 2 reacties
Okereke heeft een verklaring waarom hij die makkelijke kansen de nek omwrong
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twee goals in twee matchen, maar dat hadden er gerust een stuk of twee, drie meer mogen zijn. David Okereke was echter blij dat hij twee keer beslissend kon zijn. En hij had ook een verklaring voor een paar grote missers.

Okereke miste tegen Zulte Waregem twee opgelegde kansen. Twee keer verprutste hij de perfecte assist van Hans Vanaken. Maar die twee goals in twee matchen doen wel deugd na een hele tijd bankzitten. "Het komt stilaan terug", lachte hij. "Het was ook een mooie goal, moeilijk om af te werken in één tijd."

En daar ligt volgens hem de verklaring voor zijn andere missers. "Bij een moeilijke kans is de concentratie groter. Bij de makkelijkere denk je al snel dat het wel zal lukken. Daar moet ik nog in groeien. Ik moet altijd geconcentreerd blijven", aldus de Nigeriaan.

Vooral die helemaal alleen voor Bossut was moeilijker te missen dan te scoren. "Ik zag dat er plaats was aan de eerste paal, maar ik schiet hem te onbesuisd naast. Maar goed, het belangrijkste is dat we wonnen en dat ik mijn steentje kon bijdragen. Ja, we hadden het de eerste helft wel moeten afmaken. Dan hadden we hun vertrouwen weggenomen. Nu bleven ze erin geloven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties