Verschaeren verwoordt gevoel bij Anderlecht: "Al veel pech gehad, maar dit is toch de ergste keer"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 19 reacties

Yari Verschaeren was bijzonder ontgoocheld na gelijkspel tegen Gent

Verschaeren verwoordt gevoel bij Anderlecht: "Al veel pech gehad, maar dit is toch de ergste keer"
Foto: © photonews

Ze komen maar niet dichter bij die top zes. Nochtans heeft Anderlecht nu al vijf matchen op rij niet meer verloren, maar daar zitten wel drie gelijke spelen bij. Zo schiet het niet op, weet ook Yari Verschaeren.

Het begon nochtans allemaal goed met die mooie goal van Verschaeren zelf. En dan die 3-1 een kwartier voor tijd... "Ik denk dat we dit seizoen al veel pech gehad hebben, maar dit is toch de ergste keer. De zuurste ook", zei hij met gebogen schouders.

"We zaten goed in de wedstrijd en die 3-1 mag je eigenlijk niet meer uit handen geven een kwartier voor tijd. Maar dan hebben we weer pech met die penalty en put Gent moed. Om het nog erger te maken kwam die stomme goal op het einde er nog bij."

Zo helpen we onszelf natuurlijk niet voor play-off 1

Er waren ook positieve punten waaraan ze zich konden optrekken. "Er was veel dreiging en we creëren toch de kansen. Meer als in het begin van het seizoen. We hebben ook drie keer gescoord. We hadden een goeie zaak kunnen doen, maar we kunnen onszelf weinig verwijten."

Play-off 1 wordt met de week wel moeilijker. "Ja, ik weet het. Het was al moeilijk en zo helpen we onszelf niet. Iedereen was teleurgesteld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties