Wie is voor jullie de beste speler op dit moment in de Jupiler Pro League?

Wie is voor jullie de beste speler op dit moment in de Jupiler Pro League?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We kunnen gerust zeggen dat er op dit moment een aantal spelers met kop en schouders bovenuit steken in de Jupiler Pro League. Maar wie is volgens jullie nu de beste?

De meesten spelen trouwens bij Club Brugge. Niet onbegrijpelijk gezien de vormcurve van blauw-zwart. Ruud Vormer en Hans Vanaken hebben al zowat elke middenveld deze eerste maanden van de competitie nachtmerries bezorgd. In doel staat dan weer de beste doelman van de competitie, zonder concurrentie: Simon Mignolet.

Gentse middenvelders?

Bij Antwerp zijn Didier Lamkel Ze - ondanks zijn fratsen - en Dieumerci Mbokani (9 goals en 4 assists) bijzonder sterk. Anderlecht speelt dan weer bij de gratie van Nacer Chadli. De Rode Duivel werd de laatste twee matchen zwaar gemist. De keeper die Mignolet nog het dichtst benadert, is dan weer Hendrik Van Crombrugge. 

Of het middenveld van Gent... Vadis Odjidja is de strateeg en de openingzoeker van de Buffalo's. Kan hij Vormer en Vanaken naar de kroon steken? En wat gezegd van die jonge Canadees, Jonathan David? Ook al goed voor 6 goals en 4 assists... Faites vos choix... Samuel Bastien is dan weer - onverwacht - de belangrijkste speler van Standard geworden.

Wie is de beste speler in de JPL momenteel?

3%
5%
30%
22%
2%
5%
2%
4%
22%
6%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties