STVV kan naar boven kijken na 7 op 9: "Niet denken dat we over Cercle gaan lopen" en "Mooi voetbal was even niet belangrijk"

STVV kan naar boven kijken na 7 op 9: "Niet denken dat we over Cercle gaan lopen" en "Mooi voetbal was even niet belangrijk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV won nu ook in eigen huis van KV Oostende en pakte zo 7 op 9 in de Jupiler Pro League. Na een moeilijk seizoensbegin staan de Kanaries daarmee stilaan tussen de mensen.

Met achttien punten uit veertien wedstrijden ziet het er plots toch weer heel wat beter uit voor de Kanaries dan enkele weken geleden: "Die zeven op negen was belangrijk voor ons. De overwinning tegen Oostende was een hele belangrijke", vond kapitein Jordan Botaka.

"De manier waarop was niet van belang. Ik denk niet dat het zo'n mooie wedstrijd was", besefte de aanvoerder. "Dat we maar een keer op doel schoten? Dan is efficiëntie ook gewoon belangrijk."

Voeten op de grond

"Het teambelang staat op nummer 1 voor ons", aldus ook Steve De Ridder. "En goed voetbal hoort er ook wel bij. Ik denk dat we alles bij elkaar geen slechte heenronde hebben afgewerkt tot nu toe."

Enkel de match tegen Cercle Brugge volgt nu nog om de heenronde af te sluiten: "Die 7 op 9 is leuk, maar we mogen nu niet denken dat het zomaar ook zal lukken in Brugge. We mogen geen enkele wedstrijd onderschatten", wilde Pol Garcia de voeten op de grond houden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties