Dury dropte 17-jarige in de basis: "Droom komt uit" en "Nu moet hij nog wat breder worden"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 13 reacties
Dury dropte 17-jarige in de basis: "Droom komt uit" en "Nu moet hij nog wat breder worden"
Foto: © photonews

Surprise van de chef vrijdagavond aan de Gaverbeek in Waregem: Jannes Van Hecke kreeg zijn eerste basisplaats van het seizoen voor Essevee. De amper 17-jarige middenvelder mocht het achteraf uitleggen, ook coach Dury reageerde.

"Jammer van de wedstrijd natuurlijk, want we hadden graag punten gepakt tegen Anderlecht en misschien zat er wel meer in dan wat we hebben laten zien. Onze eerste helft liep het echt niet, na de pauze hebben we wat bijgesteld en ging het wat beter", aldus Jannes Van Hecke na zijn debuut in de basis.

"Mijn wedstrijd? Ik ben zeer blij tussen al deze grote voetballers te mogen spelen en tegen Rode Duivels te kunnen uitkomen. Dat was vooraf een beetje mijn voetbaldroom, nu is die droom uitgekomen. Maar ik hoop dat dit pas het begin is."

Ben zeker niet ontgoocheld van de wedstrijd van Jannes

Coach Francky Dury was alvast tevreden van het debuut van zijn youngster: "Een verrassing? Voor mij niet, hij traint al mee sinds juli en hij heeft mij zeker niet ontgoocheld - hij deed het goed en hij heeft zeker kwaliteiten."

"Het is een kleine, technisch vaardige en wendbare jongen. Nu moet hij nog wat breder worden en misschien nog wat groeien, maar hij  kan echt goed voetballen. Ik zeg niet dat hij elke week gaat spelen, maar dit was hoopgevend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties