Fans Waasland-Beveren houden adem in na blessure van publiekslieveling annex sterkhouder
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 2 reacties
Fans Waasland-Beveren houden adem in na blessure van publiekslieveling annex sterkhouder
Foto: © photonews

Met een pré-assist, heel wat knappe acties en de uiteindelijke verlossing vanop de penaltystip was Tuur Dierckx opnieuw erg belangrijk voor Waasland-Beveren. Op het einde van de wedstrijd liep het echter mis.

Bij het laatste fluitsignaal was de vreugde immens bij alles wat geel en blauw was. Behalve dan bij Tuur Dierckx, die kermend van de pijn op het veld bleef liggen en duidelijk verzorging nodig had.

Bij een van de laatste sprints op het veld had de rechtsbuiten zich geblesseerd, waardoor de supporters hun hart vasthouden.

Blessure?

"Het zal toch niet weer de knie zijn", klinkt het onder meer ongerust bij de supporters. "Laat ons hopen dat de blessure meevalt, want hij is erg belangrijk voor ons."

Dierckx is nog steeds maar 24, maar kende al flink wat blessures in zijn carrière. Een gescheurde kruisband en een operatie aan de knie hielden hem bijna twee jaar aan de kant. Afgelopen zomer leek hij bijna op weg naar het amateurvoetbal (en Lierse-Kempenzonen), maar de voorbije weken had hij zich opnieuw opgewerkt als belangrijke pion bij de Wase Leeuwen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties