Annelien Coorevits over de moeilijke breuk met Olivier Deschacht: "Ik zie ons nog steeds als gezin"

Redactie
| 13 reacties
Annelien Coorevits over de moeilijke breuk met Olivier Deschacht: "Ik zie ons nog steeds als gezin"
Foto: © photonews

Annelien Coorevits en Olivier Deschacht gingen deze zomer na een relatie van 14 jaar uit elkaar. De voormalige Miss België (32) heeft het nog altijd moeilijk met de breuk, vertelde ze in het radioprogramma 'De Rotonde'.

“Als je kiest voor iemand, dan moet je ervoor gaan. Het is nu anders uitgedraaid”, zegt ze. “De beslissing om uit elkaar te gaan is ook niet op één, twee, drie genomen. Het is wikken en wegen, veel praten ook. Want ik had echt nooit gedacht dat we in deze positie zouden zitten. Maar er gebeuren dingen. Je wordt ouder en beseft dat je jezelf niet mag verloochenen, niet mag verliezen. In een gezonde relatie sta je alle twee naast elkaar en je vult elkaar perfect aan. Dat deden wij ook. Maar door het leven gebeuren er dingen en groei je uit elkaar.”

Al heeft ze nog steeds gevoelens. “Ik zie ons nog altijd als een gezin. Ik ben heel beschermend, ook nu nog, tegenover hem. Het is nog altijd de papa van mijn kinderen en ik zie hem nog altijd graag. Dat gaat nooit veranderen. Hij blijft één van de belangrijkste mannen van mijn leven. We komen nog altijd goed overeen en ik kan alleen maar hopen dat dat zo blijft.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties