Dit is ons Team van de Week!

Redactie
| 4 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Zoals elke speeldag gingen we ook dit weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje.

Doel

In doel posteren we deze week Sinan Bolat. Hij hield Antwerp meerdere keren in de wedstrijd, waardoor The Great Old nog een puntje kon wegkapen in de Ghelamco Arena. 

Verdediging

Achterin kiezen we deze week voor een driemansdefensie. Biancone scoorde voor Cercle Brugge een belangrijk doelpunt, Tuta maakte indruk bij zijn langverwachte debuut voor KV Kortrijk en Sobol was een drijvende kracht op linksachter bij Club Brugge.

Middenveld

Op het middenveld kiezen we voor een alweer op hoog niveau acterende Bastien - het winnende doelpunt was een mooie bonus. Ook de Buffalo's maakten indruk. Kums, maar vooral David en Vadis waren bijzonder moeilijk van de bal te zetten. Waasland-Beveren stond goed in balans, met dank aan Schrijvers onder meer.

Aanval

In de aanval kunnen we niet naast Rezaei, die bij Charleroi opnieuw helemaal aan het opleven is en bovendien twee keer scoorde. Hij wordt vergezeld door een sterk spelende Bjordal - hij zag een prachtgoal afgekeurd worden - en een balvaste Mboyo.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties