Interview Tom De Sutter over de "ketchupfles" van Preud'homme: "Bij spitsen is dat gewoon zo"

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties
Tom De Sutter over de "ketchupfles" van Preud'homme: "Bij spitsen is dat gewoon zo"
Foto: © Photonews

Dinsdagavond keerde Club Brugge in extremis met een punt terug uit Instanboel. Op het veld van Galatasaray scoorde Kreppin Diatta in de laatste minuut de 1-1. Een punt dat de Bruggelingen ongetwijfeld opnieuw moed gaf.

Club Brugge kan toch met enige spijt terugkijken op de wedstrijd in Turkije. De Bruggelingen speelden namelijk tegen een veredeld B-elftal van Galatasaray, dat kampte met kwetsures, en dus eigenlijk wel te pakken was.

"Het is echt jammer dat Club Brugge de drie punten niet mee naar huis geeft genomen. Niettegenstaande is een gelijkspel in Istanboel zeker niet slecht", vertelt Tom De Sutter. "Een verplaatsing naar Galatasaray, Fenerbahce of Besiktas is altijd speciaal én ingewikkeld: een geweldig publiek, dat zich er niet voor terugdeinst om de tegenstander het enorm moeilijk te maken. Ik heb het mogen meemaken toen ik er met Bursaspor op bezoek ging, dat ene jaar dat ik er speelde."

Okereke

De 34-jarige aanvaller van Knokke heeft het ook vooral over de verkwanselde mogelijkheden van zijn ex-club en de efficiëntie in de zone van de waarheid. "Okereke kende een uitstekende start, maar kent nu toch wat moeite met zichzelf. Maar je kan niet om hem heen. Binnen een maand zal hij er opnieuw staan."

Ketchupfles

De Sutter vergelijkt de situatie met iets wat hij al eerder meemaakte onder Michel Preud'homme. "Michel Preud'homme gebruikte in het verleden al eens het voorbeeld van een ketchupfles met Abdoulay Diaby. Je blijft proberen en uiteindelijk komt het toch. Bij spitsen is dat zo. Club Brugge zal snel weer de weg naar doel vinden", besluit De Sutter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties